Browsing All Posts filed under »Uncategorized«

As long as you love me

December 3, 2012

0

Masih inget lagu itu? untuk generasi yang lahir di tahun 80-90an mungkin hafal ya… Hafal liriknya juga dong 😀 Nih sedikit petikannya: I don’t care who you are (who you are) Where you’re from (where you’re from) What you did As long as you love me (I don’t know) Who you are (who you are) […]

Truth and lies

December 1, 2012

0

A friend used to say, “if anyone doesn’t ask me, then I will not tell. That way, I will not lie” Funny, but logical. But personally, I preferred to hear the ugliest truth than the sweetest lie. Why? Because we can learn from the truth. So we can be better person, or perhaps we can […]

Just me

October 14, 2012

0

Sometimes I feel jealous. I feel I always be around when others need me but no body is around when I need someone… Repotnya jadi tempat curhat tapi ga bisa curhat ke orang….

In My Sky At Twilight

January 27, 2012

0

This poem is a paraphrase by Pablo Neruda  of the 30th poem in Rabindranath Tagore’s The Gardener   In my sky at twilight you are like a cloud. and your form and colour are the way I love them. You are mine, mine, woman with sweet lips and in your life my infinite dreams live. The lamp […]

Smartphone

September 19, 2011

0

Di era smartphone seperti sekarang ini, banyak sekali orang menjadi sibuk dengan handheld-nya. Sampai-sampai, seorang teman pernah bercanda tentang teman kami yang sibuk memegangi handheld-nya setiap saat, ” jangan-jangan kalo pacaran saling reply tweet atau bbm-an, padahal duduk-nya sebelahan” =)) Jadi berpikir, apakah komunikasi antar muka saat ini sudah tidak efektif lagi atau tidak diperlukan […]

April is coming

March 25, 2010

2

I love April, somehow. April means Spring… where flowers start to bloom.. In April, I was given birth to my son, Arya… I was born in April … In April, you could get fooled in April Mop … Oh April… 😀

Kangen blog

February 17, 2010

0

Meski bukan post pertama di taon 2010, rasanya dah lama banget ga mengunjungi blog ini. Apalagi denger-denger nanti akan ada filtering konten internet oleh pemerintah, yg secara saya sendiri tidak tau seperti apa bentuknya, walo orang udah pada rame-rame…. apakah ada yg berbaik hati menjelaskan kepada ku seperti apakah bentuknya? 😛 Oh anyway, kangen banget […]